Web Design Services

Gestionarea programelor de afiliere

Relația dintre agentul de publicitate, editor și client se află la baza marketingului afiliat.

Marketingul afiliat este termenul folosit pentru a descrie o formă de publicitate online care constă în recompensarea unui afiliat pentru trimiterea unui vizitator sau recompensarea unui client pentru efectuarea unei acțiuni dorite, cum ar fi efectuarea unei achiziții sau abonarea la un buletin informativ. Într-un fel, Marketingul Afiliat (Affiliate Marketing) poate fi privit ca publicitate gratuită pentru pagina dvs. - o rețea de site-uri web aferente care îi îndrumă pe clienți să cumpere de la a ta.

Campaniile de afiliere au cele mai bune rezultate atunci când sunt combinate cu campaniile de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO), cu plată pe clic (PPC), cu suport pentru marketing prin e-mail și sunt potrivite pentru industria călătoriilor, comerțului cu amănuntul și serviciilor datorită procesului de cercetare / vânzări de volum mare.

Marketingul Afiliat eficient nu este acela in care arunci o gramada de link-uri pe diferite site-uri, în speranța că ceva se va lipi. Este un efort bine planificat, specificat, destinat dezvoltării unor relații pe termen lung cu site-uri terțe, site-uri relevante din industria de cercetare cu pagini de încredere și construirea unei rețele valoroase de afiliati pentru site-ul dvs., care va aduce trafic de calitate și de conversie.

În plus, succesul marketingului afiliat implică, de asemenea, anumite trăsături de afaceri, cum ar fi capacitatea de a fi flexibil cu comisioanele, în special în perioadele în care există o scădere a vânzărilor, deoarece un comision mai mare va face afiliații să muncească mai mult pentru dvs.

14

Affiliate Marketing Campaigns

14

Affiliate monitoring

8

Recruiting new affiliates

9

Selection of affiliate networks

3

Affiliate Rewards Program Management

9

Banner creation

Our case studies

See all projects

Echipa noastră de marketing afiliat poate stabili o înțelegere clară a mărcii dvs., a propunerii și a produselor dvs. pentru a vă ajuta să depășiți performanțele concurenților dvs. Dispunem de experiența tehnică și strategică necesară pentru a ne permite să vă conectăm cu mai multe rețele și editori care sunt cele mai potrivite pentru dvs., oferind în același timp o plasare optimă și generând volume de vânzări reale.

De asemenea, este important să păstrați o relație de încredere cu site-urile dvs. afiliate, asigurându-vă că plătiți comisioanele în termenul convenit. Credem că cheia unei campanii de succes este menținerea unei relații puternice cu afiliații dvs., pentru a vă ajuta să vă construiți încrederea în marca dvs. Acesta este motivul pentru care experții noștri instruiți profesional utilizează strategii inovatoare și relații cu alte companii afiliate de top pentru a vă mări vânzările și a conduce în cadrul unui model bazat pe performanță.

Spune-ne despre proiectul tau

Da-ne voie sa crestem afacerea ta pe online

Putem gestiona toate aspectele unei campanii afiliate pentru afacerea dvs. și stim cum să facem afiliații motivați să vă vanda produsul. Știm care dintre rețelele de afiliați sunt cele mai bune pentru industria dvs. și știm cum să construim relații care să conducă la o acoperire mai mare a produsului dvs. pe aceste site-uri afiliate.