Reputation Managment Services

Managementul reputatiei

Managementul reputatiei pentru firma poate creste vizibilitatea, poate genera capitaluri proprii de brand, si poate ajuta la sustinerea brandului in timp ce  iti creezi o reputatie online.

Managementul reputatie are scopul de a spori vizibilitatea online si de a conduce vizitatorii catre un site web, ajutand reputatia unei afaceri in motoarele de cautare. Ajuta la promovarea unei dezbateri prin intensificarea conversatiei si "influentarea influentei". Gestionarea reputatiei online poate fi utilizata fie pentru a mari rezultatele pozitive ale marcii si a continutului de cuvinte cheie, fie pentru a face sa dispara continutul negativ care apare in motoarele de cautare prin cautari de marci (numele de firma), cautari de cuvinte cheie sau ambele.

Oferim o gestionare completa a reputatiei dvs. online si oferim o gama larga de servicii, cum ar fi monitorizarea sociala, PR online, filtrarea si eliminarea continutului negativ, implicarea, precum si promovarea continutului social media.

Reteaua noastra vasta de contacte media ne permite sa cunoastem timpul si locul pentru tot ceea ce creati ca o marca in lumea online. In acest fel, fiecare oportunitate este utilizata si tot continutul este creat cu un public tinta in minte.

Effective Web Development Solutions

Furnizam un raport ce cuprinde gestionarea reputatiei care surprinde feedback-urile referitoare la compania, produsul sau serviciul dvs. care apare pe internet, segmentam raportul si in presa pozitiva si negativa. Este important sa urmariti comentarii sau recenzii negative care apar pe paginile cu rezultate ale motorului de cautare (SERP) care creeaza o reputatie negativa pentru marca dvs. si ar putea avea un impact semnificativ asupra vanzatorilor si intrebarilor dvs. online.

Echipa noastra poate rula si gestiona intreaga operatie de genstionare a reputatiei deoarece avem toate software-urile si tehnologiile necesare pentru colectarea fluxurilor, care sunt stocate in baza noastra de date.

Management Online PR

Monitorizarea Mentiunilor Sociale

Filtrarea Continutului NEgativ

Stergerea Continutului Negativ

Our case studies

See all projects

Fundamentul unei campanii de succes de gestionare a reputatiei este o evaluare aprofundata a circumstantelor si obiectivelor dvs. Fiecare dintre serviciile noastre poate fi folosit separat in functie de nevoile si tintele dvs.

Tell us about your project

Let us help you get your business online and grow it with passion

Contactati-ne astazi si va vom ajuta sa va construiti gradul de constientizare a marcii dvs (brand awareness), sa va consolidati autoritatea si sa conduceti trafic spre site-ul dvs. web.