Mobile Marketing Services

Marketing pe mobil

Noile canale și platforme apar zilnic, iar mobilul are un avantaj puternic.

Numărul utilizatorilor de smartphone-uri este în continuă creștere, depășind cu mult numărul utilizatorilor de PC-uri, motiv pentru care posibilitatea de a ajunge la audiența acestui canal nu trebuie ignorată. Marketingul mobil creează experiențe mai puternice pentru utilizatori, care se extind dincolo de anunțul banner standard, care poate fi uitat cu ușurință pe un ecran mobil, ceea ce oferă o mai mare posibilitate de a ajunge la publicul vizat oricând, oriunde.

Marketingul pe mobil oferă o gamă largă de oportunități de interacțiune cu utilizatorii la un nivel mai personal. Astăzi, putem aborda o audiență mult mai specifică, nu numai în funcție de vârstă, sex și locație, ci și de interesele și datele de navigare mobile, precum și alți factori care dau posibilitatea de a ajunge la un anumit segment țintă, într-un anumit profil de public .

Experții în dezvoltarea site-urilor web, serviciile noastre de implementare sunt adaptate pentru a vă satisface nevoile individuale. Ca o echipă profesionistă de marketing în domeniul tehnologiei de telefonie mobila, vă putem gestiona întreaga campanie de mobil din strategia de dezvoltare, profilarea audienței, proiectarea și dezvoltarea campaniei, până la livrare și raportare.

41%

Post Engagement Rate Increase

21%

Page Engagement Rate Increase

+80k

Page Views In Average

180k

Downloads

Oferim o analiză personalizată a strategiei de marketing pe mobil adaptată nevoilor dvs. de afaceri. Nu ratati o oportunitate imensă de afaceri - mergeti mobil!

Design concentrat

Asigurăm o experiență excelentă de navigare pentru toți utilizatorii cu eforturi concentrate pe mobil și pe desktop.

Tintire exacta

Știm potențialul pentru marketingul mobil pentru succesul afacerii, motiv pentru care campaniile noastre mobile se bazează pe o direcționare precisă.

Campanii SMS

Folosim o abordare transversală care integrează diferite canale mobile, inclusiv campanii de marketing mobile SMS.

Our case studies

See all projects

Spune-ne despre proiectul tau

Lasa-ne sa iti ajutam afacerea online si sa o crestem.

Contactați-ne și vom oferi o strategie de Marketing Mobil care va aduce beneficii semnificative investiției.