Web Design Services

Analiza și auditul prezentei online a companiei

O strategie de succes digitală se bazează pe o setare corectă de analiză a site-ului dvs. web și a afacerii dvs.

Analiza completa a companiei

Analiza și auditul complet al companiei includ cercetarea site-ului și a campaniei dvs. pentru a obține o înțelegere clară a industriei dvs. De asemenea, determină poziția dvs. actuală în cadrul pieței dvs. față de principalii dvs. concurenți.

Un audit amănunțit identifică și remediază eventualele obstacole potențiale în calea performanței site-ului dvs. și ajută la construirea fundației pentru eforturile dvs. de marketing digital mai largi. Analiza completă oferă recomandări cuprinzătoare de proiectare, strategii de marketing în materie de conținut și un plan care garantează suportul nevoilor și obiectivelor dvs. de afaceri. De asemenea, ne permite să stabilim și să definim țeluri și obiective adecvate, care joacă un rol important în campaniile de marketing personalizate.

Effective Web Development Solutions

Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri atunci când stabilim tinte și obiective pentru activitatea lor online. Echipa noastră utilizează o gamă largă de instrumente, resurse și tehnici testate de industrie pentru o analiză precisă a afacerii, a clienților și a concurenței. La finalul analizei și auditului nostru, prezentăm un raport cuprinzător privind constatările noastre, care include recomandări clare și informate cu privire la pașii următori.

Strategia de performanță în curs

Informațiile prezentate în rapoartele noastre vă oferă transparență completă și pot îmbunătăți ulterior strategia dvs. în curs de optimizare a performanței.

Proiecte de optimizare a comportamentului

Suntem capabili să planificăm eficient proiecte în timp ce optimizăm comportamentul prin intermediul tehnologiei întreprinderii. Toate sunt adaptate pentru a fi cât mai eficiente posibil pentru a satisface nevoile comerciale și obiectivele comerciale ale fiecăruia dintre clienții noștri.

Effective Web Development Solutions

Oferim analiza în timp real, analiza în pagină, analiza de piață, auditul conținutului, auditul concurentului, auditul clienților și analiza influenței. De asemenea, creăm "personas", care este o modalitate eficientă de a înțelege nevoile utilizatorilor dvs., acordând prioritate caracteristicilor și funcționalității strategiei dvs. personalizate de succes. Unele dintre caracteristicile utile din programul nostru de analiză includ: filtre personalizate, sarcini automate, urmărirea evenimentelor, vizualizarea canalului, conversii asistate, fluxul de vizitatori, trasee de poartă inversă și multe alte servicii în funcție de necesitățile companiei.

21

Companii analizate

12

Analiza de piata

16

Audit de continut

10

Audit clienti

13

Urmarire eveniment

15

Analiza in pagina

Our web design projects

See all projects

Spune-ne despre proiectul tau

Da-ne voie sa-ti ajutam afacerea sa creasca

Obțineți o analiză / audit profesional a strategiei de marketing online și a branding-ului, adaptată special pentru a vă satisface nevoile.