Email Marketing

Email Marketing

Noi cream campanii de marketing personalizate pentru fiecare segment al publicului dvs. pentru a ajuta la promovarea produselor si serviciilor in eforturile de a interactiona eficient cu noi clienti.

Marketingul prin e-mail ofera o legatura eficienta cu publicul vizat si va ofera cea mai buna rentabilitate a investitiei. Ajungeti la clientii actuali si potentiali clienti si ii mentineti informati despre ultimele stiri si oferte ale companiei dvs.

Agentiile de marketing sunt de acord ca e-mailul reprezinta o cheie a afacerii, in special pentru rentabilitatea investitie si dezvoltarea de relatii profitabile de lunga durata. O campanie personalizata, segmentata si directionata de marketing prin e-mail  este importanta pentru constientizarea marcii si pentru conversiile conduse.

Expertii nostri utilizeaza instrumente, strategii, implementari si urmarirea rezultatelor pentru a obtine cele mai bune angajari posibile ale marcii.

Putem avea grija de strategia dvs. completa de marketing prin e-mail, de la proiectarea sabloanelor pana la urmarire si raportare.

Cea mai buna strategie de email marketing

Echipa noastră va dezvolta cea mai bună strategie pentru a atrage publicul țintă definit și pentru a-și stabili nevoile de informare.

Campanii de Email Marketing

Echipa noastră este gata să proiecteze, să construiască și să furnizeze un șablon de e-mail pentru comunicarea cu publicul dvs., precum și să vă gestioneze campania de marketing prin e-mail pentru a conduce la schimbări dramatice ale vânzărilor și profitabilității.

Email Design Sablon

Proiectele și soluțiile noastre inovatoare sunt compatibile și îmbunătățesc livrarea de e-mail. Designerii noștri profesioniști duc mesajul la viață și măresc interesul publicului vizat cu marca dvs.

Urmarire & Raportare

Primiți rapoarte detaliate asupra aspectelor cheie ale campaniei dvs., cum ar fi cine a făcut clic pe e-mailul dvs. pe site-ul dvs., unde a făcut clic și a convertit.

Ne ocupam de tot, pornind de la continut individual adaptat, pana la sfarsitul campaniei de e-mail si de gestionare a programului.

Our case studies

See all projects

Cresteti prezenta online prin alegerea serviciilor noastre de marketing prin e-mail. Formula noastra castigatoare combina strategia, implementarea si urmarirea e-mail-urilor trimise.

30

Campanii active e-mail

99

Email Template Design

18

Clienti Email Marketing

14

Urmarire & Raportarea Parametrilor

Spune-ne despre proiectul tau

Da-ne voie sa te ajutam cu afacerea ta online si sa o crestem

 

Proiectam stiluri de e-mailuri unice cu continut personalizat care va ajuta sa vindeti un produs, sa promovati o cauza sau sa furnizati un serviciu. Va transmitem mesajul catre populatie.