Pay Per Click Management

Pay Per Click (PPC) Management

Plata per click are un impact instantaneu si ofera marcii dvs. o acoperire mult mai mare si o expunere mult mai mare ca urmare a afisarii pe prima pagina din motorul de cautare.

Strategiile noastre de campanie sunt concepute astfel incat sa raspunda nevoilor clientilor nostri si conditiilor lor de piata. Furnizam servicii actualizate, cu plata per click, care includ: Anunturi platite pe cautare (Google Adwords), publicitate video (Facebook Ads & Youtube), anunturi grafice, remarketing PPC si publicitate pe retelele de socializare.

Oferin rezultate care ajuta clientii nostri sa isi atinga obiectivele de afaceri. Administram conturile clientilor nostri zilnic si monitorizam preturile per click si bugetele pentru a ne asigura ca maximizam rentabilitatea investitiei.

Rezultatele noastre se datoreaza abordarii complexe si adaptate, care include o prezentare detaliata a afacerii si aspiratiilor clientilor nostru pentru publicitatea Pay Per Click, precum si o revizuire a optiunilor cu o lista prioritara de activitati recomandate.

Publicitate Platita pe Motoare de cautare

Obtineti un ROI pozitiv prin campaniile de publicitate pe cautari PPC. Cheltuiti banii cu intelepciune si folositi cea mai vizibila si rentabila forma de publicitate.

PPC Remarketing

Tranformati "potentialii clienti" in "clienti fideli". Echipa noastra va va ajuta sa re-interactionati vizitatorii care au exprimat interes spre brandul dvs., dezvoltand o strategie care sa raspunda tuturor nevoilor dvs.

Publicitate Social Media

Ai nevoie sa generezi un grad de constientizare cu privire la brandul, produsul sau serviciul dvs.? Vom dezvolta o strategie de publicitate sociala care sa vizeze indeplinirea indicatorilor cheie de performanta si a obiectivelor dvs.

Publicitate prin Display

Oferim strategii individuale de marketing pentru a creste expunerea brandului, implicarea utilizatorilor si conversiile. Administram cu succes atat campaniile de raspuns direct, cat si campaniile de promovare a marcii.

Publicitate VIDEO

Ne pricepem in publicitatea online. Echipa noastra este gata sa va ajute sa obtineti avantajul competitiv prin crearea de anunturi video care vor spori prezenta marcii dvs.

Avem suficienta experienta pentru a crea campanii performante pe Google AdWords, Bing, Facebook, LinkedIn, Twitter si Youtube.

Our case studies

See all projects

420

PPC Management Provided

213

Paid Search Advertising

17

Video Advertising Projects

141

Display Advertising Campaign

98

Successful PPC Remarketings

315

Social Advertising Projects

Spune-ne despre proiectul tau

Da-ne voie sa iti ajutam afacerea in online si sa o crestem

Contactati-ne  astazi si obtineti profituri maxime din investitiile dvs.