Web Development Services

Optimizare Motoare de Cautare & Marketing

SEO (Search Engine Optimization) ofera o prezenta vizibila si efectiva la cautarile pe cele mai importante motoare de cautare (Google). Aceasta tehnica de optimizare creste vanzarile, profitul si este eficienta pentru clientii nostri.

Serviciile noastre de baza pentru optimizarea motorului de cautare includ: cautare organica, SEO pe pagina, Link Building, cercetare / strategie de cuvinte cheie si raport de activitate.

Cautari organice

Dezvoltarea si promovarea vizibila a continutului remarcabil care va satisface nevoile prin realizarea, imbunatatirea si mentinerea vizibilitatii prezentei dvs. pe web.

Pe scurt, ajungeti in prima pagina din cautarile Google si ramaneti pe prima pagina.

SEO on-site

Asigurati-va ca tot ce inseamna continut este usor accesibil pentru motoarele de cautare. Echipa noastra este pregatita sa implementeze solutii pentru a imbunatati clasamentul si pentru a va imbunatati performanta, asigurand un loc fruntas in rezultatele din motorul de cautare Google.

Link Building

O parte esentiala a oricarei strategii SEO de succes este sa construim profilul dvs. de legatura interna pentru a adauga semnificatie cuvintelor cheie afisate in motoarelor de cautare.

Optimizare cautari GOOGLE

Optimizarea motorului de cautare este fundamentala pentru succes. Strategiile SEO vor ridica site-ul dvs. intr-un clasament superior in rezultatele cautarii. Vom oferi un raport complet despre clasamentele cuvintelor cheie SEO, un raport de profil al link-ului de constructie si informatii de pagina indexate. Echipa Zebra9 este orientata catre clienti si va va imbunatati fluxul de trafic si va creste vanzarile pentru operatiile dvs. web.

Suna-ne la 0721.518.516

Optimizare SEO Ploiesti, Bucuresti etc.

Optimizarea SEO este linia de viata a marketingului online. Oferim clientilor nostri un pachet de inalta calitate si accesibil. Lasati restul pentru noi, echipa Zebra9 fiind instruita in cele mai recente directoare de la toate motoarele de cautare importante precum Google, Bing, Yandex si Yahoo.

Search Engine Optimization pe Google, pentru afacerea ta, indiferent ca esti din Ploiesti, Bucuresti sau orice alt oras.

83%

Trafic organic - crestere

42%

Bounce Rate - scadere

38%

Durata medie de vizita - crestere

21%

Pagini per Sesiune - crestere

Strategie si analiza cuvinte cheie

Unul dintre elementele SEO cele mai importante: cuvintele cheie. Permiteti echipei noastre sa determine cea mai buna strategie pentru toate activitatile de construire a legaturilor dvs. pentru a creste clasarea in motorul de cautare si traficul organic.

Rapoarte de activitate

Oferim un raport detaliat al evaluarii performantei site-ului dvs. web, precum si date despre traficul dvs., cuvinte cheie de referinta de top si o explicatie completa a activitatii motorului de cautare.

Our case studies

See all projects

Spune-ne despre proiect

Lasa-ne sa venim in ajutorul afacerii online si sa crestem impreuna

Echipa noastra de experti SEO este partenerul perfect pentru o afacere de succes, pe ramura online.